Dakgoten reinigen

 

Dakgoten reinigen

Het schoonhouden van dakgoten is o.a. van belang voor een goede waterafvoer en voor het voorkomen van verstoppingen. Hiervoor is het goed om de dakgoot minstens één keer per jaar grondig te reinigen. Maar bij een omgeving met veel bomen raden wij aan dit minimaal twee keer per jaar te doen. Met name in het najaar kunnen bladeren en vuil ervoor zorgen dat uw goten verstopt raken. Een verstopte dakgoot kan voor veel overlast zorgen daarom adviseren wij om uw goten leeg te maken nadat de bomen hun bladeren hebben verloren. 

Waar wij in uitblinken

Diversiteit

Een all-round schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in de breedste zin van het woord. 

Persoonlijk

In overleg met u stellen wij een helder schoonmaak programma op. Uw eisen en wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal.

Deskundig

Ansems Schoonmaakdiensten heeft voor alle algemene schoonmaak- werkzaamheden, zowel binnen als buiten, deskundige vakmensen tot zijn beschikking. 

{

Sinds 26 jaar is Werner de vaste glazenwasser van ons huis te Oisterwijk. Hieruit blijkt al hoe tevreden wij zijn, over zijn  kwaliteiten in dit werk. Daarnaast is hij ook trouw en maakt hij belofte waar. Zijn flexibiliteit in oplossingen, mocht het eens niet uitkomen, is fijn. Mede dankzij zijn regelmatige komst, kunnen wij genieten van een glashelder uitzicht, zonder strepen! Werner is zeker aan te raden, hij is goed en betrouwbaar.

Anton & Trudy van Doeveren

Al 10 jaar heb ik positieve ervaringen met Ansems Schoonmaakdiensten. Afspraak is afspraak. We ontvangen altijd netjes bericht dat de glasbewassing op de planning staat. Werner Ansems denkt mee en ook extra gevelreiniging is naar tevredenheid opgepakt. Er wordt kwalitatief goed werk geleverd en ik raad iedereen dan ook aan om zaken met Ansems Schoonmaakdiensten te doen.

Josephien Bauer

Ansems Schoonmaakdiensten is een voor ons betrouwbaar & lokaal bedrijf dat met volle 100% inzet en vakkennis levert waarvoor we opdracht gegeven hebben.  Makkelijk, betrouwbaar & vooral goed.
Familie Herbers uit Goirle

Neem contact op

+316 26 34 85 36
info@ansemsschoonmaakdiensten.nl
Molenstraat 110
5051 LJ Goirle

Social media 

×