Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Voor een optimaal rendement is het van belang dat uw zonnepanelen schoon zijn. Wanneer uw zonnepanelen niet schoon zijn, bijvoorbeeld door vogelpoep, alg-aanslag of stuifzand, kunnen de panelen minder zon opvangen.  U kunt rendementsverlies voorkomen door uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen. Wij gebruiken voor de reiniging van zonnepanelen osmosewater van hoge kwaliteit. Hierdoor hoeven we geen reinigingsmiddelen te gebruiken, die de werking van de zonnepanelen negatief beïnvloeden.

Telescoopbewassing – Glasbewassing op hoogte met osmosewater 

Osmosewater is puur, zuiver water. Zouten en mineralen als kalk, chloor en fluor zijn helemaal uit het water gefilterd. Het osmose reinigingssysteem is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het gezuiverde osmosewater op de ramen, en kozijnen sproeit. Op deze manier zorgen we ervoor dat het vuil verwijderd wordt en uw ramen drogen streep- en vlekkeloos schoon op. Hierbij bent u dus verzekerd van kwaliteit van schoonmaken. Ook gevelbeplating en gevelreclame kunnen we hiermee gemakkelijk schoonmaken, zonder dat er verdere hulpmiddelen zoals een hoogwerker nodig zijn.

  • Ideaal voor het reinigen van glas, serres, gevelbeplating, kozijnen, gevelreclame en zonnepanelen
  • Droogt streep- en vlekkeloos op, ook bij zonnig weer
  • Milieuvriendelijk want er worden geen chemicaliën gebruikt
  • Voordelen van osmose telescoopbewassing
  • Tot 12 meter hoogte te gebruiken zonder gebruik te maken van ladders en hoogwerkers.

Waar wij in uitblinken

Diversiteit

Een all-round schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in de breedste zin van het woord. 

Persoonlijk

In overleg met u stellen wij een helder schoonmaak programma op. Uw eisen en wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal.

Deskundig

Ansems Schoonmaakdiensten heeft voor alle algemene schoonmaak- werkzaamheden, zowel binnen als buiten, deskundige vakmensen tot zijn beschikking. 

{

Sinds 26 jaar is Werner de vaste glazenwasser van ons huis te Oisterwijk. Hieruit blijkt al hoe tevreden wij zijn, over zijn  kwaliteiten in dit werk. Daarnaast is hij ook trouw en maakt hij belofte waar. Zijn flexibiliteit in oplossingen, mocht het eens niet uitkomen, is fijn. Mede dankzij zijn regelmatige komst, kunnen wij genieten van een glashelder uitzicht, zonder strepen! Werner is zeker aan te raden, hij is goed en betrouwbaar.

Anton & Trudy van Doeveren

Al 10 jaar heb ik positieve ervaringen met Ansems Schoonmaakdiensten. Afspraak is afspraak. We ontvangen altijd netjes bericht dat de glasbewassing op de planning staat. Werner Ansems denkt mee en ook extra gevelreiniging is naar tevredenheid opgepakt. Er wordt kwalitatief goed werk geleverd en ik raad iedereen dan ook aan om zaken met Ansems Schoonmaakdiensten te doen.

Josephien Bauer

Ansems Schoonmaakdiensten is een voor ons betrouwbaar & lokaal bedrijf dat met volle 100% inzet en vakkennis levert waarvoor we opdracht gegeven hebben.  Makkelijk, betrouwbaar & vooral goed.
Familie Herbers uit Goirle

Neem contact op

+316 26 34 85 36
info@ansemsschoonmaakdiensten.nl
Molenstraat 110
5051 LJ Goirle

Social media 

×