Glas

bewassing

 

Glasbewassing

Schone ramen en beglazing geven een schone en frisse uitstraling aan uw huis of bedrijfspand. Dit is belangrijk voor uzelf maar zeker ook voor klanten en personeel. Om dit gevoel te bevorderen wassen wij uw ramen graag zodat uw woning of pand een schone uitstraling krijgt.

Ansems Schoonmaakdiensten kan bij uw woning, winkelpand of bedrijfspand de volledige glasbewassing verzorgen. Of het nu gaat om de buitenzijde, de binnenzijde, het separatieglas, dakramen of dakkapellen. We spelen in op uw behoefte en helpen u graag.

Waar wij in uitblinken

Diversiteit

Een all-round schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in de breedste zin van het woord. 

Persoonlijk

In overleg met u stellen wij een helder schoonmaak programma op. Uw eisen en wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal.

Deskundig

Ansems Schoonmaakdiensten heeft voor alle algemene schoonmaak- werkzaamheden, zowel binnen als buiten, deskundige vakmensen tot zijn beschikking. 

{

Sinds 26 jaar is Werner de vaste glazenwasser van ons huis te Oisterwijk. Hieruit blijkt al hoe tevreden wij zijn, over zijn  kwaliteiten in dit werk. Daarnaast is hij ook trouw en maakt hij belofte waar. Zijn flexibiliteit in oplossingen, mocht het eens niet uitkomen, is fijn. Mede dankzij zijn regelmatige komst, kunnen wij genieten van een glashelder uitzicht, zonder strepen! Werner is zeker aan te raden, hij is goed en betrouwbaar.

Anton & Trudy van Doeveren

Al 10 jaar heb ik positieve ervaringen met Ansems Schoonmaakdiensten. Afspraak is afspraak. We ontvangen altijd netjes bericht dat de glasbewassing op de planning staat. Werner Ansems denkt mee en ook extra gevelreiniging is naar tevredenheid opgepakt. Er wordt kwalitatief goed werk geleverd en ik raad iedereen dan ook aan om zaken met Ansems Schoonmaakdiensten te doen.

Josephien Bauer

Ansems Schoonmaakdiensten is een voor ons betrouwbaar & lokaal bedrijf dat met volle 100% inzet en vakkennis levert waarvoor we opdracht gegeven hebben.  Makkelijk, betrouwbaar & vooral goed.
Familie Herbers uit Goirle

Neem contact op

+316 26 34 85 36
info@ansemsschoonmaakdiensten.nl
Molenstraat 110
5051 LJ Goirle

Social media 

×