Schoonmaken

Schoonmaak

Werken in een hygiënische en schone omgeving is van essentieel belang.  Een werkgever wil de medewerkers van een reine werkomgeving kunnen voorzien en de medewerkers presteren ook beter als zij in een nette en schone werkomgeving hun werkzaamheden uit kunnen voeren.

 

Periodieke schoonmaak

Met Ansems Schoonmaakdiensten kunt u afspraken maken over periodieke schoonmaak, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Meest voorkomende werkzaamheden bij periodieke schoonmaak zijn:

  • Onderhoud vloeren
  • Schoonhouden van werk- en bureaubladen
  • Schoonhouden van telefoons en computerschermen
  • Legen van prullenbakken
  • Stofvrij houden van vensterbanken, kozijnen en andere randen
  • Schoonhouden van ramen, deuren en deurkrukken
  • Schoonhouden van keukens, kantines en sanitaire ruimtes

Hoogwaardige schoonmaakdiensten

Moet uw kantoor ook van de buitenkant gereinigd worden? Ansems Schoonmaakdiensten heeft ook hiervoor een uitgebreid diensten- en productenpakket. We zijn onder andere ook gespecialiseerd in glasbewassing en het schoonmaken van trappen en portalen.

Waar wij in uitblinken

Diversiteit

Een all-round schoonmaakbedrijf voor schoonmaakwerk in de breedste zin van het woord. 

Persoonlijk

In overleg met u stellen wij een helder schoonmaak programma op. Uw eisen en wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal.

Deskundig

Ansems Schoonmaakdiensten heeft voor alle algemene schoonmaak- werkzaamheden, zowel binnen als buiten, deskundige vakmensen tot zijn beschikking. 

{

Sinds 26 jaar is Werner de vaste glazenwasser van ons huis te Oisterwijk. Hieruit blijkt al hoe tevreden wij zijn, over zijn  kwaliteiten in dit werk. Daarnaast is hij ook trouw en maakt hij belofte waar. Zijn flexibiliteit in oplossingen, mocht het eens niet uitkomen, is fijn. Mede dankzij zijn regelmatige komst, kunnen wij genieten van een glashelder uitzicht, zonder strepen! Werner is zeker aan te raden, hij is goed en betrouwbaar.

Anton & Trudy van Doeveren

Al 10 jaar heb ik positieve ervaringen met Ansems Schoonmaakdiensten. Afspraak is afspraak. We ontvangen altijd netjes bericht dat de glasbewassing op de planning staat. Werner Ansems denkt mee en ook extra gevelreiniging is naar tevredenheid opgepakt. Er wordt kwalitatief goed werk geleverd en ik raad iedereen dan ook aan om zaken met Ansems Schoonmaakdiensten te doen.

Josephien Bauer

Ansems Schoonmaakdiensten is een voor ons betrouwbaar & lokaal bedrijf dat met volle 100% inzet en vakkennis levert waarvoor we opdracht gegeven hebben.  Makkelijk, betrouwbaar & vooral goed.
Familie Herbers uit Goirle

Neem contact op

+316 26 34 85 36
info@ansemsschoonmaakdiensten.nl
Molenstraat 110
5051 LJ Goirle

Social media 

×